De viering is via YouTube en via uitzending van RTV Amstelveen te volgen

Nu de bisschoppen hebben besloten ook in de RK Kerk de coronamaatregelen vanaf 25 februari te versoepelen, mogen we aanstaande zondag 27 februari wel even stilstaan na twee jaar kerken met beperkingen…. voor het eerst in al die tijd is er dan geen sprake meer van mondkapjes of anderhalve meter afstand. Zelfs zou het kunnen dat we weer samen koffie drinken na de viering!

Maar met onze vijf locaties blijft het maatwerk, en we bekijken per locatie wat kan. Niet alles dat mag, moet ook meteen. Het virus is immers nog niet weg en we kunnen de weg terug beter wat langzamer opbouwen dan meteen maar alle voorzichtigheid in de wind slaan. Mede daarom blijft uw pastoresteam de online gestreamde vieringen nog enige tijd wekelijks aanbieden.

Deze zondag, 27 februari, komt deze uit de St.Urbanuskerk in Ouderkerk. Pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. en pastor Dea Broersen zullen voorgaan, met medewerking van het St. Caeciliakoor o.l.v. Manja Korper en Johan Vos op het orgel. Het thema luidt: ‘Splinters en balken’, en denkt u misschien ook meteen aan het verhaal uit het Lucasevangelie over de balk in ons eigen oog en de splinter in dat van de naaste…. Het wordt vooral een bijzondere viering omdat dan aan Valerie Terwengel het sacrament van het H. Vormsel zal worden toegediend.

U kunt alle vieringen via YouTube rechtstreeks, maar ook op een later moment volgen; gemiddeld nog tot twee weken later. Deze viering kan ook rechtstreeks bekeken worden via RTV Amstelveen:
Live vanaf 10.30 uur, in Amstelveen op Ziggo 42, KPN 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.

Om de viering van deze zondag vanaf 10.30 uur op de computer, tablet of smartphone te volgen, klik daartoe op deze link

Misboekje

Klik hier voor het misboekje

Collecte voor de gemeenschap

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecte, goeddeels stilgevallen is. Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn. Betaalmogelijkheden zijn:

Contant
Als u de dienst op locatie bijwoond
Handmatige overboeking
Door een handmatige overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland op IBAN-nummer: NL33 INGB 0000 1338 68 o.v.v. “collecte kerk”.
Mobiel via bijgaande knop en jouw bank-app
Klik op onderstaande knop. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.
Mobiel met de scan-app én jouw bank-app

Scan de betreffende qr-code met de scan-app. Er wordt een Rabobank betaalverzoek geactiveerd. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bankopdracht-1e-collecte-qr.jpg
Scan deze met de scan-app.
Mobiel met de Givt-app
Open de Givt-app, vul gewenste bedrag(en) in en kies volgende>, kies  Lijst ..> en kies “St. Urbanus Bovenkerk” uit de (kerk)lijst en toets  Geven in en Klaar!  Of kies na volgende>  QR-code…> en scan deze en Klaar! Onze bestemming is aan deze QR gekoppeld.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GIVT-QR.jpg
Scan deze met de scan-app.