Op zondag 7 november 2021 om 10:30 vieren we de eucharistie vanuit de Titus Brandsmakerk. Het is dan het patroonsfeest van de inspirenrende pater Titus Brandsma.

Voorgangers hierbij zijn pastoor-deken Eugène Jongerden, pastor-diaken Paul Koopman en pastor Dea Broersen. Cantores van het Titus Brandsmakoor onder leiding van Maria Vlaar verzorgen de muzikale omlijsting, begeleid door Vincent Dorenbos op het orgel.

We hadden het natuurlijk al een beetje verwacht, maar toch zijn we eerder deze week weer met onze neus op de (corona-)feiten gedrukt en de daaruit voortvloeiende aangescherpte maatregelen. Op dit moment zijn er nog geen aanvullende adviezen van de bisschoppen voor ons als kerken. Maar het lijkt erop dat we gewoon voorzichtig moeten blijven, de basisregels goed moeten naleven en in het algemeen ons gezonde verstand moeten blijven gebruiken, rekening houdend met de plaatselijke situatie in onze locaties. Intussen zijn de afzonderlijke kerklocaties toch wat ervaringsdeskundigen geworden.

De viering is voor iedereen met een PC of tablet te volgen via onderstaande link.

Misboekje

Klik hier voor het misboekje


Collecte voor de gemeenschap

Zoals u zult begrijpen lopen de meeste kosten in onze locaties gewoon door, terwijl een belangrijk deel van onze inkomsten, namelijk de wekelijkse collecte, goeddeels stilgevallen is. Daarom vragen we aandacht voor uw vrijwillige bijdrage aan één van onze locaties ten behoeve van de collecte. Uiteraard kunt u de hoogte van het bedrag zelf bepalen, maar als suggestie geven we u mee dat 5 euro of meer zeer welkom zou zijn. Betaalmogelijkheden zijn:

handmatige overboeking

Door een handmatige overboeking t.n.v. RK Gem. H. Geest en St. Urbanus – Par. Amstelland op IBAN-nummer: NL33 INGB 0000 1338 68 o.v.v. “collecte kerk”.

knop en jouw bank-app

Klik op onderstaande knop. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

een scan-app én jouw bank-app

Scan de betreffende qr-code met de scan-app. Er wordt een Rabobank betaalverzoek geactiveerd. Vul het gewenste bedrag in, kies jouw bank uit en het betaalverzoek wordt geopend in jouw bank-app om af te ronden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bankopdracht-1e-collecte-qr.jpg
Scan deze met de scan-app.

Met behulp van de Givt-app

Open de Givt-app, vul gewenste bedrag(en) in en kies volgende>, kies  Lijst ..> en kies “St. Urbanus Bovenkerk” uit de (kerk)lijst en toets  Geven in en Klaar!  Of kies na volgende>  QR-code…> en scan deze en Klaar! Onze bestemming is aan deze QR gekoppeld.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GIVT-QR.jpg
Scan deze met de scan-app.